Revitaliser forholdet med et ferieophold – 5 gode ideer

Det er de færreste forhold, der er fuldkommen gnidningsløse. Nogle gange udvikler de sig i en negativ retning, og man mister noget af gnisten. Så tager mange en ferietur, for på den måde at genoplive forholdet. Det er dog ikke altid, det virker, da problemerne i forholdet ikke forsvinder, bare fordi man skifter lokation. Man skal derfor sørge for at gøre ferien til noget helt specielt, så her er fem gode idéer, man kan bruge på turen.

Råd 1: Planlæg jeres ferie

Kernen i et parforhold er god kommunikation, og det gælder også på en ferie, der skal genopfriske det. Det er derfor vigtigt at tage en snak med sin partner, for at finde ud af, hvad man hver især gerne vil have ud af ferien. Der er ikke noget så skuffende som at tage på ferie, og så bruge hele tiden på at diskutere, fordi man havde vidt forskellige forventninger. Hvis man bliver enige om, hvad man skal foretage sig, kommer der meget mere harmoni – både på ferien og i jeres samvær.

Råd 2: Få nogle gode oplevelser

Selvfølgelig går ferier også ud på at opleve den lokale kultur og natur, og besøge seværdighederne. Sørg derfor for – gerne inden rejsen bliver bestilt – at researche, hvad der er i nærheden. Der er ikke meget, der knytter to mennesker bedre sammen at have oplevet noget helt unikt sammen, og minderne om det vil være noget, man kan tale om i mange år bagefter. Husk kamera – det er vigtigt at fange jeres oplevelser på billede eller video, så i bedre kan huske det, hvis det i fremtiden går dårligt i forholdet.

Råd 3: Overrask partneren med gaver

Nu er planlægning ikke alt i verdenen – spontane gestus er også vigtige, for at bevare spændingen i et forhold. Smut derfor lige i byen, og find noget, din partner ville kunne lide. Det kan være noget smukt og dyrt, noget som ligger tæt på din partners hjerte, men det kan også være noget så basalt som en buket roser eller en æske chokolade. Så længe det er en gestus, der kommer lige fra hjertet, er det en god idé.

Råd 4: Prioriter sex-livet

Dette er noget, mange fremhæver som vigtigt, hvis forholdet skal forbedres. Og det er det også. I hverdagen bliver sexlivet ofte meget rutinepræget, og det medvirker til at gøre forholdet gråt og kedeligt. Sørg derfor for, at ferien bliver en tid, hvor i fokuserer på at få lyst til sex igen – særligt i spændene og uvante oplevelser, i en fremmed by. Hvis lysten mangler, kan man også overveje at bruge legetøj, såsom bækkenbundskugler til kvinder. Dette vil garanteret vække lysten til sex, samt gøre orgasmer lettere.

Råd 5: Eksperimenter gerne

Er regulær sex ikke nok til at vække gnisten i parforholdet på ny? Så kan det være en god idé at eksperimentere lidt – der er alligevel ikke nogle andre, der finder ud af det. Med alt lige fra rollespil, til brug af strap on, er der nok af muligheder for ny og spændende sex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *