5 pakketips til ferien

Venter ferien lige rundt om hjørnet, og er du bange for, at du har glemt noget? Følelsen af at have glemt noget rammer langt de fleste mennesker lige inden, at de skal afsted, men bare rolig det er helt normalt. Hvis blot du laver en pakkeliste i god tid, så burde du sagtens kunne få alle tingene med, og derved behøver du ikke at stresse over, om du nu har husket solcremen. For at du kan være helt sikkert, så har vi samlet 5 pakketips til ferien her.

Husk det praktiske fodtøj

Når man siger praktisk fodtøj, så tænker de fleste på fornuftige sko, som man kan gå langt i. Men praktisk fodtøj handler egentligt bare om at tilpasse sit fodtøj til det miljø, som man skal færdes i.
Hvis I rejser ned i varmen, så kan I altså med fordel huske badesandaler. Badesandaler er virkeligt dejlige at have på i varmen, da man får en masse luft til fødderne. Så hvis du gerne vil undgå at gå rundt med svedige fødder i dine sko hele ferien, så kan du have stor glæde af at pakke klip klapper eller badesandaler til hele familien.

Er du klar til stranden?

Hvis I planlægger at bruge lang tid på at ligge på stranden eller ved poolen, så er det rigtig praktisk med noget badetøj. Derfor kan du med fordel huske bikini eller badebukser. Det er selvfølgeligt ting, som man altid kan købe på ferien, det er dog altid rart at have noget med hjemmefra, således at man ikke skal ud at købe det, så snart man når frem til feriedestinationen.

Beskyt dig selv

Når vi danskere rejser syd på, så udsætter vi vores hud for UV-stråler, som er langt kraftigere end dem, som vi kender herhjemme fra. Derfor får du nu rådet, som du sikkert har hørt 1000 gange før – husk solcremen.
Det er vigtigt for voksne, og det er især vigtigt for børn. Udover solcremen, så husk at have respekt for solen, og sørg for at drikke en masse væske, hvis det er varmere end normalt udenfor.

Beskyt dine ejendele

Det er almen viden, at som turist har man en større risiko for at blive udsat for tyveri. Grunden til dette er, at man går ud fra, at mange turister ofte har en del kontanter på sig, hvilket ofte er sandt. Derfor kan du med stor fordel beskytte dig selv og dine ejendele ved at pakke en bæltetaske eller lignende, således at du altid kan holde øje med dine kontanter.

Man bruger kun danske kroner i Danmark

Når du skal betale på restauranten i Italien, så vil tjeneren nok kigge en smule mærkeligt på dig, hvis du hiver en dansk 500-kroneseddel op af pungen.

Du kan naturligvis hæve penge på din dankort, når du kommer frem, men dette er ofte en dyr løsning. Så for at lette din ferie og spare penge, så kan du med fordel hæve valuta hjemmefra. Derved ved du, at du har den korrekte valuta allerede, når du lander i lufthavnen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *