Skal du flytte til Als? 3 gode råd til flytningen

Er du blevet træt af storbyens hektiske hverdag, hvor det måske ikke altid føles som om der er plads til, at man kan være sig selv? Så skal du måske overveje at give Als en chance. Als er øen beliggende mod Sønderjyllands østkyst. Als ligger nær Sønderjylland som øen er forbundet med gennem Kong Christian X’s Bro og Alssundbroen. Begge broerne har beliggenhed i Sønderborg, øens største by. Als er også forbundet med både Fyn og Ærø gennem Fynshavn som ligger på Østsiden af Als. Du behøver altså ikke bekymre dig om at miste mobilitet af at blive øboer.

Flyt til en bolig nær Sønderborg og undgå ekstra kørsel

Er du nervøs for at en flytning til Als vil afskærme dig fra civilisationen? Så er det værd at bide mærke i, at Sønderborg er en by med godt 27.000 indbyggere. Ingen storstad sammenlignet med København eller Århus, men stor nok til at have masser af muligheder. Så er det vigtigt for dig at undgå ekstra kørsel, kan du lede efter en bolig som ligger nær Sønderborg. Har du mere lyst til at have et hjem med en mere afsides beliggenhed, findes der naturligvis også rig mulighed for det på denne frugtbare ø.

Få hjælp af det rette flyttefirma og undgå høje priser og ødelagte ejendele

Er du i tvivl om, hvorvidt du kan få god hjælp til flytningen? Det behøver du ikke være. Du kan nemlig få hjælp af personale fra et professionelt flyttefirma, uanset hvor på øen du flytter til. Prisen behøver nemlig slet ikke at være uoverkommelig. Flytter du for eksempel fra Sjælland, kan du få hjælp af lokale flyttefolk som vil tage hånd om dine møbler og andre besiddelser med erfarne hænder. Læs mere her, hvis du har interesse i god service og professionel håndtering af dine ejendele.

Skab liv i din nye bolig, så det føles som hjemme fra dag 1

Er du bange for, at din nye bolig ikke vil have den samme trygge følelse, som den du flytter fra? Så skal du blot sørge for at lægge lidt kræfter i at skabe hjemlig hygge. Der er mange måder, hvorpå man kan gøre sin bolig mere hjemlig. At indføre liv i sit hjem er en måde at gøre det på. Der er få eksempler på dekorative ejendele som skaber liv på samme måde som blomster i vinduerne. Men du behøver ikke have levende planter for at få denne følelse bragt ind i hjemmet. Med kunstige blomster får du den samme livsbekræftende skønhed, du slipper blot for at vedligeholde dine blomster. Og så kan du jo også få buketter som ikke visner og skal udskiftes efter en uges tid.

Brugskunst kan også anvendes til at give dit hjem et rustikt look, samt give din nye bolig nyt inventar med præg af fortiden. Det er let at gøre sit hjem mere hjemligt. Det handler bare om at være lidt kreativ og at åbne sit sind til øens skønne personlighed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *