Køb tæpper med hjem når du rejser

Rejser kan være rigtig mange forskellige ting. Det kan være lange ture til det store udvalg, e smuttur til en by i Europa – men det kan også sagtens være en mindre tur til et af de mange vidunderlige steder i Danmark. Skal du og venner eller familie rejse i Danmark, så kan Als i dén grad anbefales!

Als er en af de mest grønne og frodige danske øer. Derudover har øen den helt særlige stemning, som kun opstår de steder hvor små pletter af land er helt omgivet af hav. En stemning fyldt med ro, venlighed, sammenhold og et pust fra fortiden.

Men Als er ikke kun berømmet for sine dejlige omgivelser og sine rare folk. En af de ting, som Als også kan, er at producere smukt og brugbart kunsthåndværk af forskellig art.

På Als kan man lave tæpper

Når du tager til Als, så er en af de ting, som du kan tage med dig hjem, smukt producerede tæpper. Dette kan være tæpper af meget forskellig slags. Det kan nemlig både være dem fra en professionel butikskæde, men også dem fra enkelte designere med en vision.

Af de lidt mere unikke og eksklusive typer af tæpper har vi de hæklede tæpper. Hækling er en kunstform, der ikke er for alle og enhver – det kræver nemlig tid og tålmodighed at fremstille noget smukt hæklet. Men når man så har gjort det, så har hæklede tæpper en helt særlig elegance, som er svær at duplikere.

Løse tæpper behøver ikke være hæklede, men kan også være af mange andre typer. Løse tæpper er dem, som du typisk ligger i dit hjem for pynt. De kan være lavet af forskelligt materiale og komme i forskellige mønstre og forskellige designs. Nogle løse tæpper er meget markante, imens andre er mere simple.

Den sikre løsning

Er man ikke til det lidt mere unikke kunsthåndværk, så byder Als også på muligheden for at købe tæpper i en mere gængs butik. Her kan du få de lidt mere praktiske brugstæpper, som for eksempel tjener en funktion som gulvbelægning. Dette kunne for eksempel være væg til væg tæpper, som dækker gulvet som et lækkert og blød underlag.

Det er selvfølgelig ikke helt så eksotisk med et tæppe fra en etableret butik som fra en kunsthåndværker. Men samtidig er der lidt større garanti for tilfredshed og kvalitet. Det er altså et valg, om man ønsker at satse på et unikum eller en velkendt forhandler.

Hvorfor købe tæpper på rejsen?

Du spørger måske dig selv, hvorfor du skal købe et tæppe på rejsen, når du måske lige så godt kan finde et derhjemme. Det skal du, fordi et tæppe købt på farten, vil være et evigt minde. Særligt hvis det er en unik variant skabt af en lokal på for eksempel Als. Så kan du nyde, at dit tæppe ikke blot er smukt, men at det også er helt dit eget.

Så brug lidt af din tur på at kigge på tæpper – og kom hjem med et minde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *