Kan jeg tage min PS4 med på hotel på Als?

En PS4 er ikke synderligt stor. Den vejer dertil heller ikke specielt meget. Derfor kan du reelt set sagtens pakke den ned i tasken og tage den med på hotel. Det er der også mange, der gør, hvis de ved, at de skal tilbringe en vis mængde timer på hotelværelset, hvad end det er i form af ventetid eller blot om aftenen.

Derfor kan du også sagtens tage din PlayStation med, hvis du skal på hotel på Als. Det eneste, du skal sikre dig er, at dit værelse er udstyret med et TV, der har en HDMI-indgang, så du kan tilslutte din PS4. I dag kan du nemt finde sådanne hoteller, da det nærmest er standarden for de forskellige hoteller her i landet.

Hvis du bor på et nyere hotel, så er det ikke noget, du skal være i tvivl om. Hvis du er i tvivl, så kan du blot sende en mail eller ringe til hotellet – de kan med garanti svare dig på dit spørgsmål. Du skal selvfølgelig ikke tage din PS4 med, hvis du ikke kommer til at bruge den, da det blot vil tage plads i din rejsetaske.

Undlad at tage unødigt udstyr med

Har du fundet ud af, at der er et TV med HDMI-indgang på dit hotelværelse, når du skal til Als, så kan du sagtens medbringe din PS4. Der bør dog ikke lægges skjul på, at der selvfølgelig ikke er nogen grund til at tage unødigt udstyr til PS4 med, hvis du ikke skal bruge det, da det blot vil optage unødigt plads i tasken.

F.eks. behøver du ikke at medbringe to controllere, hvis du kun skal bruge én. På samme vis er der heller ikke nogen grund til at medbringe hele din samling af spil, hvis du kun skal spille ét eller to af dem. Det er en god idé, at du skaber et lille overblik over dette, inden du bare begynder at pakke det hele ned i tasken.

I dag er det meget normalt at have en spillekonsol med på hotel, så du skal ikke være bange for at spørge hotellet direkte, om det er muligt for dig at tilslutte en PS4 til TV’et på deres hotelværelser. Faktisk er der op til flere moderne hoteller, der er begyndt at installere eller udleje spillekonsoller på deres hoteller.

Fordriv ventetiden på hotelværelset på underholdende vis

Skal du på konference på Als eller skal du af en anden årsag bruge mange timer på et hotelværelse, mens du besøge Als, så er det naturligvis en oplagt idé, at du vælger at fordrive ventetiden på underholdende vis. Det kan du gøre på glimrende vis ved at spille på din medbragte PlayStation 4.

Det er dog en god idé, at du medbringer et headset, så du ikke forstyrrer de andre gæster på hotellet, hvis du eksempelvis har i sinde at skulle spille i løbet af aftenen (og tilmed også natten). Det ændrer dog ikke på ovenstående postulat om, at du ikke skal medbringe mere udstyr end højst nødvendigt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *