Tips til rundrejser

Om turen går til Als eller Sri Lanka, er en rundrejse altid en spændende og oplevelsesrig måde at holde ferie på. Der er rig mulighed for at book færdige pakker men også for dig, der hellere vil tage det, som det kommer.

Der er stor forskel på at rejse alene, som par eller med børn. Derfor er det en rigtig god ide at beslutte sig hjemmefra, hvilken form for rundrejse man ønsker.

Rundrejse på Sri Lanka for familier

Skal I til Sri Lanka er det en super god måde at opleve hele landet og alle dets seværdigheder, når I booker en rundrejse. Rejser I med små børn er det som udgangspunkt rarest at booke en pakkerejse, hvor alt er klappet og klart, I skal bare koncentrere jer om at nyde oplevelserne.

En rundrejse slår aldrig fejl.

Den mindst fleksible mulighed er en fælles rundrejse, hvor turen er planlagt af rejsebureauet og sammen med andre turister vil I blive kørt rundt til de planlagte steder. Det kan være en rigtig rar måde at rejse på, hvis du gerne vil slappe af og bare nyde.

Lidt mere fleksibelt er det, hvis I booker en individuel rundrejse hos et rejsebureau. Her kan I selv ønske, præcis, hvad I ønsker at opleve og eventuelt, hvor mange dage I ønsker at tilbringe på stranden. Derefter tager rejsebureauet sig af alt det praktiske.

Der er også rig mulighed for at ’play it by ear’ og bare smide rygsækken på ryggen og drage ud i det blå. Det kræver dog, at du er villig til at tilpasse dig de akkommodationer, der er tilgængelige på de steder du ender.

Telttur på Als

Ønsker I en mere simpel form for ferie kan I tage til smukke Als og sove i telt. Det giver en helt fantastisk følelse af frihed og ungerne vil med garanti elske det!

Mad over bål og varme, hyggelige soveposer, hvem vil ikke gerne tilbringe en ferie på den måde? Måske er du ikke den fødte spejder, men alligevel vil du med garanti hygge dig på Als, når du rister skumfiduser med ungerne og bagefter putter jer i teltet i jeres soveposer.

På Als er der også rig mulighed for at rejse rundt og opleve forskellige seværdigheder i det område I vælger at slå lejr. Er i på telttur kan I vælge at blive på et sted eller flytte rundt efter, hvad I ønsker at opleve.

Her er virkelig grundlag for at skabe nogle helt specielle minder. Så hvorfor ikke starte en ny, dejlig tradition med teltferie i en ny del af smukke Danmark hvert år?

Babys rejsetaske

Om det er Sri Lanka eller Als I vælger som feriedestination skal der pakkes til baby – og det kræver den helt rigtige og ikke mindst praktiske pusletaske.

Men hvad er egentlig en god pusletaske og hvad skal du have i den?

Når du rejser med en baby, er der få essentielle ting, der altid skal være i pusletasken. Derfor er det vigtigt, at du vælger en rummelig taske, der er behagelig at bære og let at bevæge dig rundt med.

De vigtigste ting du skal have i tasken er zink salve, bleer, vådservietter og håndsprit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *