3 ting du skal pakke som ældre, når du holder ferie på Als

Als er en dansk ø, der ligger øst for Sønderjylland og byder på rigtig mange spændende historiske steder og flotte naturlandskaber. Als er en rigtig populær feriedestination især for ældre, der rejser med deres familier, men også alene eller med et par venner. Vi har derfor samlet 3 ting, som du skal huske at pakke, når du skal til Als på ferie.

Praktisk udetøj

Als er en meget frodig dansk ø, og der er nok natur at se. Mange af de historiske pilemærker ligger også ude mod kysten eller i skovene. Derfor er det vigtigt at pakke praktisk tøj, som man kan gå i. Det indebærer for eksempel en paraply og et par gode støvler, man ikke snubler i, selv hvis underlaget ikke er helt jævnt.

Det er derfor også en god idé at have nogle vådservietter til at tørre sig med, hvis man har taget lidt mad med ud. Eller nogle voksenbleer hvis man har problemer med inkonsistens, som mange ældre har. Du kan læse mere om inkonsistens og voksenbleer på Hok.dk. Der er selvfølgelig også nogle toilleter i naturen på Als, men for en sikkerhedsskyld er det en god idé at have en lille taske med det nødvendige med ud i naturen.

En god bog eller et hyggeligt spil

Hvad enten du skal af sted alene eller med familie og venner, så er det altid dejligt at have lidt underholdning med. Als er en ø, og tempoet går altså bare lidt langsommere her end på fastlandet. På Als holder vi af at tage os god tid og komme helt ned i gear, og det er en stemning, der også kommer over vores gæster, når de besøger øen.

Husk derfor at pakke noget dejligt afslappende så som en god bog eller et kortspil, som du kan spille med børnebørnene, hvis du rejser med dem. En god bog kunne for eksempel være en historisk roman om Als. I september 2018 udkommer bogen Drømmeland Als blandt andet, som tager udgangspunkt i fire dage på Als under Første Verdenskrig. Hvis du har brug for flere ideer og tips til, hvad man for eksempel kan underholde sig med som ældre og meget mere, så kan du klikke her for at læse mere om livet som senior.

Alle nødvendighederne

Til sidst skal du selvfølgelig huske alle de nødvendigheder, som du gør brug af i dagligdagen. Als er en stor ø med mange mange indkøbsmuligheder, hvis man har glemt noget derhjemme. Men hvis man mangler noget helt specifikt for eksempel nogle piller eller sin spiserobot til at spise med (klik her for at læse mere på Hok.dk), så kan det tage længere tid at få det over på øen.

Med dine nødvendige toiletsager og andet udstyr, noget godt underholdning og praktisk tøj, så er du sådan set parat til et dejligt ferieophold på øen, hvad enten du har lejet et sommerhus eller et weekendophold på et hotel på Als. God ferie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *