Den fede ferie med baby – smukt ø-liv og en pulserende hovedstad

Har dig og kæresten vidt forskellige feriedrømme, eller er i bare til lidt af det hele? Hvorfor så ikke lave den fede feriekombination, hvor i både får stimuleret alle sanserne ved det pulserende storbyliv med fest og farver til alle sider, men samtidig også får gearet ned og ladt batterierne op? Prøv en kombination mellem disse to ferietyper, hvis i gerne vil have lidt af det hele.

Fart på opleveren kombineret med idyl og fokus på familien

En fed kombination kunne eksempelvis lyde på en uges ferie i skønne Berlin, som er efterfulgt af en uges ferie i det rolige og naturskønne Als. Når i er i Berlin, kan i føle stemningen og det pulserende storbyliv og samtidig se en masse turistattraktioner. På HalloBerlin, kan i se en guide, der fortæller om alt det, der er vigtigt at se, når man rejser til Berlin.

Efter en uges ferie med masser af fart på, vil det være perfekt med en dejlig rolig, idyllisk og afstressende uges ferie på det naturrige Als. Her kan i lade batterierne op og bare nyde hinanden og jeres forhold. Både

Den bedste transport af baby – klapvogn eller barnevogn?

Berlin og Als egner sig perfekt til kæresteparret såvel som børnefamilien, hvor der er masser af aktiviteter og oplevelser for de små. Der melder sig selvfølgelig nogle spørgsmål, når det drejer sig om babyudstyr, og i højeste grad transportmidlet til barnet. Det er forskelligt, hvordan ens behov er, i forhold til valg af barnevogn eller klapvogn.

Klapvogne er de mest smarte. De er lette at transportere rundt og nemme at slå ud og slå sammen. Sover barnet til middag, vil det dog ikke være så ideelt med en klapvogn, da denne ikke er lige så komfortabel at sove i. Samtidig kan den blive en udfordring, hvis i kører på grusveje, da de drejbare hjul gerne vil blokere på grus.

Det samme gælder for barnevogne med drejbare hjul. Både barnevogne og klapvogne med drejbare hjul er dog meget nemmere at køre med på fortov og asfalt i forhold til den traditionelle barnevogn, hvor de forreste hjul ikke kan dreje.

Skal vognen bruges til middagsluren, vil det derfor være bedst at vælge en barnevogn, så barnet får den bedst mulige støtte i ryggen og den bedst mulige søvn. Har i endnu ikke købt barnevogn og klapvogn, eller overvejer i at opdatere inden ferien, så foreslår vi jer at læse denne guide om barnevogne eller læse mere om klapvogne her.

Lad være med at nøjes, når det gælder god familietid

Ferien er der, hvor i skaber gode minder sammen, så det vil være ærgerligt, hvis den forkerte vogn skulle lægge en dæmper på humøret. Vælg derfor jeres barnevogn eller klapvogn med omhu, så i finder en model, er passer perfekt til jeres families behov. Når i har den rette vogn, så kører ferien nærmest på skinner, og i er mobile overalt. Så er der vist ikke andet at sige, end god ferie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *