Holder du ferie i Danmark? Her er de bedste spisesteder i Nyhavn og Tivoli

København er et rigtigt populært rejsemål for turister fra hele verden, der ønsker at opleve dansk hygge på egen hånd. Den lille havfrue skal selvfølgelig besøges, Christania ligeså , Tivoli med og ikke mindst Amalienborg og Nyhavn, og dette er bare toppen af isbjerget. København har faktisk noget for enhver smag. Desuden er der også masser af gode restauranter i hovedstaden, hvor den rejsende kan stifte bekendtskab med danske og udenlandske specialiteter. Dette vil ofte kulminere i middage i en restaurant i Nyhavn eller i Tivoli, men hvor findes de bedste steder og hvor kan I nyde en god middag? Det hjælper vi dig med herunder, hvor vi præsenterer dig for nogle af de bedste steder at spise i Nyhavn og Tivoli.

Skipperkroen i Nyhavn

Dette efterhånden ikoniske spisested på Nyhavn byder på gastronomi i høj klasse. Selve stedet byder på harmoniske rammer med en smuk udsigt ud over havnen samt en præsentabel og minimalistisk indretning. Dette, kombineret med deres alsidige udvalg af internationale retter, som du kan nyde til både frokost og aften, giver i sandhed en af de helt store, kulinariske oplevelser – nyd din mad i restauranten eller på den hyggelige sommerterrasse.

Restaurant Terrassen

Er du i Tivoli, så er det svært at overse dette helt særlige spisested. På Promenadens 1.sal ligger Terrassen, som giver dig den bedste udsigt over plænen og forestillinger, som her finder sted. Stedet er ideelt for dem, som ønsker at komme hurtigt til og hurtigt videre – ikke sagt, at man ikke kan sidde i længere tid og nyde maden og omgivelserne, men da der her bydes på en skøn grillbuffet, kan man hurtigt komme til og hurtigt få sig noget lækkert at spise. Dermed er der heller ikke reservation og det går forholdsvis hurtigt at få et bord.

Hummer i Nyhavn

Hvis man nu har valgt at springe køerne i Tivoli over, så kan man faktisk med lidt forarbejde stadig finde god mad i Nyhavn. Nyhavn gemmer faktisk på mindst to skjulte perler, der bestemt ikke fortjener at gå tabt i mængden af restauranter. Den første af disse to er hummer restauranten ”Hummer”, der udover at leve op til sit navn, serverer hummer i alle mulige afskygninger – endda som snacks. Derudover har Hummer også et rigtig godt vinkort, med Champagner, hvidvine, Proseccos og meget andet, der netop passer perfekt til skaldyr.

Møller Snaps & Smørrebrød i Nyhavn

Andet og sidste bud ligger teknisk set ikke i Nyhavn, men i en af sidegaderne, hvor man kan finde Møller Snaps & Smørrebrød i en beskeden kælder. I denne restaurant serveres der højbelagt smørrebrød med hele molevitten, der adskiller sig fra lignende restauranter ved at bruge de allerbedste ingredienser. Dette, sammen med den kærlighed, der ligges i hvert eneste stykke smørrebrød, er med til at gøre Møller Snaps & Smørrebrød til en ny klassiker indenfor dansk smørrebrød; og så er der oven i købet et rigtig godt udvalg af snapse, der passer perfekt til kokkens kreationer.

Ferie i Danmark

Sommeren er på sit højeste og nogle vælger at bruge deres ferie i det dejlige Danmark. Derfor bør du og din familie tage ud og få noget godt at spise samt opleve det farverige Nyhavn samt den årlige tur i Tivoli. Det betyder ikke at du ikke kan nyde det selv om din ferie starter i en feriebolig i Sydfrankrig eller hvor man nu drager hen sydpå, men en ting er sikkert Danmark er dejligt om sommeren og den skal nydes i Tivoli og Nyhavn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *