4 gode råd til at finde den billigste afbudsrejse

stedet at lægge os under sydens varme sol ved poolen eller gå på eventyr i fremmede byer og kulturer. Desværre er det ikke ligefrem billigt at komme afsted på ferie, og det bliver langt fra billigere af, at man er en familie med både far, mor og børn, der skal afsted.

Heldigvis er der råd at hente, hvis man synes at pungen er lidt slunken, men man stadig gerne vil afsted på ferie. Hvis man bruger lidt ekstra tid på at lede og planlægge, kan man nemlig komme på en afbudsrejse, hvilket er betragteligt billigere end en rejse til normalpris. Du kan for eksempel sagtens komme på afbudsrejse for under 2000 kr.

En afbudsrejse er nemlig, som det fremgår af navnet, rejser der er blevet meldt afbud på, og som rejseselskaberne bare gerne vil af med, så de ikke mister en betalende plads på flyet eller lignende. Derfor sælges disse også ofte til enormt gode priser.

Holde øje med rejseselskabernes hjemmesider

Af selvsamme grund skal man også være hurtig og en smule fleksibel for at kunne komme afsted på en afbudsrejse. Lige pludselig kan den perfekte rejse byde sig, og så er det bare med at slå til. Man kan holde sig opdateret på, hvilke afbudsrejser, rejseselskaberne tilbyder ved at kigge på deres hjemmesider fra tid til anden. Alternativt findes der også hjemmesider, der samler alle de gode tilbud og afbudsrejser fra forskellige rejseselskaber.

Find de billigste afbudsrejser

Hvis du skal have fat i de billigste afbudsrejser, er det heldigvis i skolernes sommerferie, at du skal holde dig ved tasterne og have kufferten parat. Det er nemlig den tid på året, hvor allerflest mennesker booker en rejse og derfor også den tid, hvor allerflest melder afbud på en rejse. Du kan finde meget billige afbudsrejser til Grækenland med mad, hotel og fly. Hvis du vil ekstra billigt afsted, så kan du vælge en uspecificeret rejse.

Det er selvfølgelig de uspecificerede, der er billigst, så hvis det er dit eneste krav og parameter, så er det bare med at slå til. Du kan imidlertid også ende op på et rigtig dårligt hotel ved at vælge en uspecificeret rejse. Særligt for børnefamilie, der skal have små børn med på slæb, kan det derfor være en godt ide at vide, hvad man indvilliger i.

Hvad må det koste?

Der findes afbudsrejser i mange forskellige prisklasser, og som skitseret ovenfor kan der være varierende grunde til den gode pris. Der er dog ingen tvivl om, at jo dårligere kvalitet rejsen er, jo mindre skal du også betale. Når rejserne i forvejen er blevet sat ned, kan det dog være svært at gennemskue, hvad der er billigt, og hvad de er dyrt. Som nævnt først, ligger den normale afbudsrejse for en uges ferie nok omkring 2000 kr., så med sådan en rejse går man aldrig helt galt i byen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *