5 byer der er perfekte til en weekendtur med veninderne

Fortjener du og dine veninder en weekendtur til en skøn by? Der er mange byer rundt omkring – alle med hver deres charme – og det kan derfor være svært at beslutte sig for en. Af den grund er der her samlet 5 fantastiske byer, hvor du kan finde ud af, hvorfor lige præcis de er den perfekte destination for dig og dine veninder.

Solskinsbyen Aarhus

Vi starter turen i Danmark. Første destination er smukke Aarhus. Her er nemlig smukt hele året rundt og egner sig derfor perfekt som weekenddestination. Her er et væld af kulturelle seværdigheder samt naturskønne omgivelser.

Her kan I eksempelvis tage en tur på Aros og opleve hele byen i regnbuens forskellige farver. Om vinteren kan I skøjte i Musikhusparken tæt på, og I kan også tage ud på en shoppingtur. Der er rig mulighed for at feste i nattelivet i Aarhus og spise tømmermændsbrunch på en af de skønne caféer langs åen.

Hippe Berlin

Bevæger vi os udenlands, er Berlin et must-see! Tysklands hippe hovedstad byder på unikke oplevelser. Her kan I både lade jer inspirere af Berlins interessante historie, samtidig med at I lufter shoppegenet på Kurfürstendamm. I Berlin er der også plads til frokost i det fri. Tag til Tiergarten og kombiner frokosten med en tur i Zoologisk Have. Storslåede Berlin byder på fine drinkssteder og en tur i operaen i Deutsche Oper Berlin.

Kulturelle København

En skøn venindeweekend kan sagtens foregå i Danmarks egen smukke hovedstad – nemlig København. Selvom man er dansker, har man ikke nødvendigvis oplevet alt, hvad København har at byde på. Trænger I til en rigtig spaweekend, kan I booke overnatninger på et spahotel i Nordsjælland, mens I svinger hofterne i Københavns natteliv. Ønsker I en mere kulturel tur, er København epicenter for gode og trendy hostels. Her kan I snildt overnatte, mens I udforsker skønne København. God fornøjelse!

London baby!

Nu tager vi en tur til Storbritannien – mere specifikt London. Her er der dømt hygge for alle pengene. Bor man på hotel, kan man starte weekenden ud med at nyde godt af en omgang English Breakfast. Herefter er der fri leg i én af Europas smukkeste storbyer. Husk også at prøve Afternoon Tea inden I fortsætter turen med museer, nationalparker og storslåede historie.

Smukkeste Ribe

Sidst men ikke mindst kommer denne guides sidste destination; Ribe. Mange påtænker ikke Danmarks ældste by som en feriemulighed – og det er ærgerligt! Ribe er smuk på alle tider af året og har ufatteligt meget kultur at byde på.

Her kan I tage på heksemuseum eller prøve kræfter med falketræning på Vikingecenteret. Nok er Ribe en lille by, men den er proppet med oplevelser, der er værd at prøve. Er rådighedsbeløbet ikke så højt, er en indenrigstur til Ribe i særdeleshed et godt alternativ. Nyd en frokost ved Domkirken eller nå så mange genbrugsbutikker som muligt. Mulighederne er alternative – men mange – og Ribe egner sig derfor perfekt til en oplevelsesrig tøsetur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *