Sådan kan du få råd til at leve som rejsende

Når man er på ferie eller rejse kan man nogle gange tænke “gid det kunne være sådan her altid”. Det kan det faktisk næsten, og der er mennesker, som ikke har nogen fast bopæl, men rejser rundt i verden og opholder sig kortere eller længere perioder et sted, inden de rejser videre. Er du blevet nysgerrig på, hvordan det kan lade sig gøre, så læs med her.

For de fleste mennesker gælder det nok, at de fungerer bedst med at have en fast base, hvorfra de kan tage ud i verden på ferier og eventyrrejser, særligt ikke hvis man drømmer om pakken med villa, børn og alt hvad der hører med, men ikke alle kan fungere med denne model og har brug for at være undervejs og ikke mindst opleve nye steder hele tiden. Men der skal jo som bekendt penge til, lige meget hvordan man lever.

Tjen penge på investering

Hvis du er en habil investor og dygtig til at tjene penge på aktier og andre værdipapirer kan du måske leve af det og altså ikke være afhængig af et fast arbejde. Fra din telefon eller bærbare computer kan du handle lige meget hvor du er, og derfor kan denne indtjeningsmetode være en mulighed for den, som ønsker at leve et liv på farten.

Blandt de mere risikoprægede investeringsmuligheder finder man kryptovaluta, og i denne genre kan du køb shiba inu, bitcoin, ethereum eller nogle af de andre. Er du ny investor er det dog en god idé at starte ud med nogle solide danske aktier eller fonde, inden du kaster dig ud i de mere risikofyldte aktiver, hvor du risikerer at miste mange penge.

Arbejd hjemmefra ude

En anden mulighed er at finde arbejde, hvor du nu kommer frem. Mange steder er det muligt at få nogle uger eller måneders arbejde i f.eks. byggeriet eller på restauranter. Sådan kan du tjene til livets ophold. I dag kan mange mennesker arbejde remote, og det kan altså også være, at du kan være ansat i en virksomhed i Danmark, hvor du aldrig behøver at møde ind på kontoret, men kan udføre dit arbejde fra din pc siddende i en strandkant på Bali med en kølig drik indenfor rækkevidde.

Skriv om rejser

Endelig kan du vælge en profession som rejsereporter og arbejde freelance for forskellige rejsemagasiner. Her skal der skrives artikler og anmeldelser om forskellige rejsemål, som du så får besøgt med alt betalt af kunden, som har bestilt artiklen. Udover transport og logi får du også lidt ekstra, som du kan bruge til andre fornødenheder. Det er ikke nødvendigvis et liv i sus og dus, men hvis du ikke kræver den store luksus, men er mere interesseret i destinationerne og selve det at rejse, kan dette være en mulighed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *