Find oplevelsesgaver i alle priser

En af de mange fordele ved at vælge at give en oplevelse i gave er jo, at du kan finde oplevelser i alle prisklasser. Det gælder helt nede fra 0 kroner, hvor du selv planlægger en tur i parken med picnickurv, til 14 dages ferie sydpå til mange tusinde kroner, eller hvad det nu kan være. Her tager vi et kig på de forskellige typer af oplevelsesgaver, ud fra hvilke priser de står til, så du måske kan blive inspirere til at finde din næste gave.

Klik her for at læse mere.

De billige oplevelsesgaver

Hvis vi starter ud i den billige ende af skalaen med oplevelsesgaver for under 500 kroner, er der jo en lang række forskellige muligheder, som du kan vælge at give i gave.

For under 500 kroner kan du stadig købe oplevelser som en middag for to, en tur i biografen for to, et gavekort til brunch, vin- eller ølsmagning, massage, indendørs skydiving eller hvad det nu kan være. Der er stadig rig mulighed for at give særlige oplevelser, også selvom de ikke har kostet en halv eller hel månedsløn.

De dyre oplevelsesgaver

Har du lyst til at give en lidt større oplevelse, og har du lidt flere penge at bruge af, er der jo også rigtig mange gode muligheder for dig. Dermed ikke sagt, at en dyr gave er en bedre gave, men du kan give adgang til nogle lidt mere særlige oplevelser, som du ikke får for under 500 kroner.

Det kan fx være oplevelser som ballonflyvning i udlandet, kom ud at køre i en Ferrari, weekendophold for to, restaurantbesøg på en Michelin restaurant eller prøve at flyve en helikopter. Her får du mulighed for at give nogle oplevelser, som mange aldrig kommer til at opleve i hele deres liv.

Hvad har du lyst til at give?

I bund og grund kommer det jo helt an på, hvad du har lyst til at give i gave. Der er jo så mange muligheder for at finde unikke oplevelser, så det er helt op til dig, hvad du vil sende modtageren af gaven ud på.

Men du kan dog som regel være sikker på, at den rette modtager af gaven vil blive lige så glad for at få en oplevelse til 300 kroner som til 3.000 kroner. Langt hen af vejen handler det jo bare om at få nogle flere oplevelser, uanset hvad prisen så måtte være.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *