Tre møbler, der vil opgradere dit hjem

Trænger du til forandring i hjemmet, men orker ikke en fuld makeover? Så læs videre og få vores råd til tre simple, men vigtige køb, der kan gøre en kæmpe forskel i din indretning – og dit liv.

En luksuriøs kontinentalseng for bedre søvn

Har du deciderede søvnproblemer, eller føler du måske bare, at din søvn godt kunne blive bedre? Så bør du helt klart investere i en kontinentalseng som noget af det første i din hjemmeopgradering.

En kontinentalseng vil typisk have et sted mellem 5 og 7 komfortzoner i sin springmadras, som er placeret strategisk efter den støtte, forskellige dele af din krop har brug for.

F.eks. har skuldre og hofter brug for at synke lidt mere ned i madrassen, da din lænd gerne skal ligge så lige som muligt, når du sover. Ud over komfortzonerne er en kontinentalseng også udstyret med både en boxmadras og en springmadras – og på de fleste er boxmadrassen og springmadrassen beklædt med holdbart møbelstof for et stilet look.

Du behøver altså ikke tænke over at købe en sengeramme ved siden af med en kontinentalseng. Læs mere om kontinentalsenge og find den bedste til dig i denne test.

Sofaen, du altid har drømt om

Du ved, du har en: Måske er det en stor, moderne flyder med dekorative puder og skarpe linjer, måske er det en flot, gammel ornamenteret med træramme, en Chesterfield – eller noget helt andet.

 Men lige meget hvad, så er og bliver sofaen kronen på værket i stuens indretning. Den er noget, vi går og drømmer om at købe en dag – og hvordan dette drømmesyn ser ud siger alt, man har brug for at vide om vores individuelle stil. Når du har fundet den bedste kontinentalseng til dig og fået styr på søvnkvaliteten, er sofaen altså helt klart næste punkt på agendaen.

Lige meget, hvad du vælger, vil pengene være godt givet ud. Jo, en god sofa vil nok være et af de dyrere køb i din bolig – men hvis du sørger for ikke at gå på kompromis med din stil, så lover vi, at du ikke kommer til at fortryde det.

En ergonomisk skrivebordsstol til hjemmekontoret

Noget andet, du heller ikke vil fortryde at investere i til din bolig, er en god, ergonomisk skrivebordsstol.

Dette er særligt relevant for dem, der enten permanent eller af og til arbejder hjemmefra foran computeren – og dem er vi jo som bekendt blevet en del flere af som resultat af pandemien. Men i virkeligheden kan det også gøre meget godt for folk, der ”kun” bruger deres computer i fritiden.

Alle – høj som lav, rig som fattig, ung som gammel – bruger forbavsende mange timer foran computeren, og det kan virkelig gå ud over ryggen. Den bedste ergonomiske kontorstol til dig vil rette op på din holdning og støtte der, hvor du måske har ondt i kroppen – så den er alle pengene værd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *