Hvilken type seng skal du købe?

Hvis det er blevet tid til at finde en ny seng, så er der mange muligheder, du kan vælge imellem. De forskellige typer senge har hver deres kvaliteter, så du kan helt sikkert finde en seng, der vil passe til dine behov. kontinentalseng 140×210 kan også fås i forskellige bredder og længder, så du kan få en behagelig seng at sove i selvom du måske er meget høj. Hvis du vil vide, hvilke forskellige sengetyper der er på markedet, så vil vi forklare dig om nogle af dem her. Hvis du vil vide mere, så læs med herunder.

Elevationsseng

Den første sengetype vi vil introducere dig for, er elevationssengen. Denne type er meget populær, da du har mulighed for at justere højden i fod- og hovedenden. Det er meget smart, hvis du vil bruge din seng til andet end at sove i. Hvis du vil have en dobbeltseng som elevationsseng, så kan du også sagtens få det. Her vil sengen være delt op i to, så du ikke er afhængig af din partner, når du gerne vil se tv om morgenen.

Springmadras

Hvis du er til en mere enkelt type seng, så kan du vælge en springmadras. En springmadras består af fjedre og et ydre lag af skum. Det er en fleksibel madras, der kan bruges til en elevationsseng. Med denne type er du sikker på, at din krop får den rette støtte natten igennem.

Boksmadras

Hvis din seng ikke skal koste særlig meget, så kan du vælge at købe en boksmadras. Denne madras giver dig stadig den støtte, som din krop har brug for. En boksmadras består udelukkende af fjedre i forskellige zoner, der støtter dine kropsdele. Du får som oftest en sengeramme med, når du køber en boksmadras, så du i princippet får en hel seng.

Kontinentalseng

Du kan også vælge at købe en kontinentalseng. Denne type seng er bygget op af en blanding af boksmadras, springmadras og topmadras, så du nærmest ikke kan ligge bedre i denne seng. Sengen er dog lidt mere fast, men du kan vælge at supplere med en blød topmadras.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *